oiiiiiii.....


mamma annika gästspelar bakom kameran med strålande resultat. Undertecknad hippie framför. Sjukt glad Ivar i luften. Om någon undrar varför han har blöja när han badar så handlar det mest om huruvida det förelog risk för "det stora", och idag fanns en viss risk.

Och så här ser dagarna ut. Eftersom de flesta av er sitter på kontoret hela dagarna kan det vara bra att vidga vyerna en smula och se att vardagen för en pappaledig inte alltid är så enkel. Det är blött, hett, brännande sol, sandigt - med andra ord riktigt tufft.


Musikmässigt så är det dock som vanligt.
I helgen har jag masserat mina trumhinnor med nedan nämnda Black Metal och Grind. Men sommarvädret påminde mig om svunna tider. Att vara 16 år och cykla tandemcykel med sjögren på gotland med en släpkärra innhållande Bulten och en "bergsprängare" med Confessor på högsta. Confessor är tack vare sången nog Earaches mest hatade och missförstådda band. Men det är för att metalskallar ofta är nervösa posörer...Så nu sitter jag med spotify på högsta och är nostalgisk. (dessutom har de ju släppt "nytt" som också är fett.)

enjoy, gammal låt, gamla gubbar. Still going strong. Trumspelet är out of this world.
.

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Det finns "skitsäkra" badbyxor. ;-) tipsar

2009-06-30 @ 08:49:16
URL: http://hugge.se
Postat av: Viktor

jo, har ett par såna, men kan inte riktigt se nyttan med dem när man är på en strand. Blöjan slänger man ju. Byxorna måste man ju ta rätt på (tvätta upp på plats och ta hem)



I badhus kör man ju såna såklart.

2009-06-30 @ 08:55:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0