Nallens dag...


Jahaja, nu har Ivar gått på dagis över en månad. Och jag som skulle ha avslutat den här bloggen samma dag som han började. Men min vana trogen lyckas jag aldrig slutföra något på så sätt som jag planerat. Hoppas ingen använder detta mot mig. Tanken var ju hursomhelst att låta denna bloggen dö och köra igång en ny, en ren fotoblogg.
Men jag tror nog denna får leva vidare lite under konstgjord andning faktiskt. Om inte annat för min kära mammas skulle som just skall till och skaffa sig en macbook för att hålla sig ájour.

Imorgon är det tydligen nallens dag fick jag veta idag. Troligen världens viktigaste högtid. Rättfärdigar dock bilden nedan med Ivar poserandes med sina två nallar.




En bild från i somras jag gillar.


Första minuten på dagis. Min och Ivars totala målgång efter vår halvårslånga resa tillsammans. Jag var trött, inte på Ivar, men på att han var trött på mig. Man ser nästan på bilden att han är nöjd att få lite mer stimulans.


Bada är fortfarande bästa sättet att köpa en "glad timme" hemma på kvällen.

Nåja, jag får se hurpass ofta jag ids uppdatera här framledes. Kanske inte blir så värst ofta, men det är så tråkigt med bloggmallar o skit så enklast är att låta den leva vidare med sporadiska inlägg.

Dagens musik blir väl det mest emotsedda just nu efter Behemoths kommande spelning.
Urgehals nya album alltså...

På  Urgehals Myspace kan ni höra mer Black Metal när den är som bäst. Fick nys om det via Marikas blogg



RSS 2.0